Strony: 1
Gracz
ostatnio trochę mnie atakują a następne ataki idązamieściłem parę dla przykładujak tak dalej pójdzie siła złego na jednego to mnie zmęcząw sumie def mi skoczył ładnie obecnie pozycja 383
Ostatnio edytowany przez kipak (2008-01-13 00:13:16)
Administrator
no zdziszek niezle cie wybil.Jak cos to wpisz sie o ustawienie defa, wspomozemy cie na pewno.
W sumie gdyby nie to że większość ma do Heya19 daleko to jest on mocno osłabiony i można by mu coś skubnąć
odparłem kolejne ataki ale narazie ich nie zamieszczam bo i tak nikt prócz mnie ich nie ogląda
ciekawe jak to inni załatwiają że mam całą pocztę zapchaną o pomoc dla niektórych a na moje prośby nawet nie ma odpowiedzi "broń sie sam"
Ostatnio edytowany przez kipak (2008-01-18 17:51:43)
Odpowiadając na swoje posty na stronie głównej się nie wyświetliło, że jest coś nowego. Napisz wiadomość tutaj: http://www.nwool.pun.pl/viewforum.php?id=11 wg schematu.
i kolejne ataki odparte oczy wypatruję i nic
kolejne ataki mnie dochodzą ale szkoda tu coś pisać i tak nikt nie czyta oprócz rybcia1 ale i ona odchodzi
kipak napisał:kolejne ataki mnie dochodzą ale szkoda tu coś pisać i tak nikt nie czyta oprócz rybcia1 ale i ona odchodzi
ja też czytam!!!
chociaż tyle dobrze
pomoc również poszła do kipaka
Moje posiłki też tam dalej stoją, ale w K2, bo w K1 zostały już wybite do 0.